De leukste dagjes uit om te doen met je gezin


Kindje in draaimolen

Een stressvolle werkweek gehad? Dan is het nu even te tijd om te relaxen en tijd door te brengen met je gezin. Hier de top 5 leukste pretparken in Nederland voor jonge kinderen.

Sprookjeswonderland

Het sprookjeswonderland bevindt zich in Enkhuizen. Je krijgt gegarandeerd een betoverende dag met je gezin. Sprookjes komen hier echt tot leven. In het park kun je levensechte sprookjesfiguren ontmoeten zoals: sneeuwwitje, hans en grietje, de zeven kleine dwergen etc. In het park kun je speeltuinen, bootjes tochten en een kinderboerderij vinden. Het park in klein en overzichtelijk. 

Familiepark Nienoord

Het familiepark Nienoord bevindt zich in Leek. Op een zomerse dag kunnen je kids hier heerlijk spelen met water en spelen in de speeltuinen. Naast de speeltuinen zijn er ook nog zo’n 50 attracties. Het is een veilig en overzichtelijk park.

Kinder Pretpark Julianatoren

Julianatoren is ook een heel leuk pretpark, dit pretpark is al geschikt vanaf kinder van 2 jaar. Je kids zullen zich zeker niet vervelen, julianatoren heeft wel meer dan 60 attracties. Zo kun je bijvoorbeeld op de rug van een ezel door kabouterland of op safari in een coole jeep door dinoland.

Het sprookjesbos 

Het sprookjesbos bevindt zich in valkenburg. Een betoverend kinderpark waar je assepoester, sneeuwwitje, de kleine zeemeermin, doornroosje en alle sprookjes figuren ontmoet. Daarnaast is er ook veel speelplezier van de dolle draaimolen tot en zwevend piratenschip. En beleef avonturen in de groeve van doeps de draak en klim en klauter in het avonturenbos.    

Duinoord

Het park Duinoord bevindt zich in Helvoirt. Duinoord is een all-in speelparadijs waar je eten en drinken bij de prijs is inbegrepen. Er valt veel te beleven in dit park zowel binnen en buiten. Van tokkelbaan tot spectaculair klimbos. Aan de allerkleinsten is ook gedacht, een binnenspeelplaats met zand en water en met kleine huisjes waar ze zich heerlijk kunnen vermaken. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.