Een babykamertje inrichten


Kinderkamer

Is er een baby op komst? dan is 1 ding heel belangrijk om te regelen voordat de baby er is namelijk een babykamer! waar jij en je kleintje heerlijk tot rust kunnen komen.

4 dingen die sowieso in je kamertje nodig hebt

babybedje 

Het allerbelangrijkste in een babykamer is het babybedje. Dat kan niet missen. het babybedje is de plek waar je je baby het vaakst kan vinden want baby’s slapen nou eenmaal erg veel. Er zijn super veel soorten wiegjes of ledikantjes dus voor iedere smaak iets te vinden! als je nou een landelijke stijl wil of juist een strak modern bedje keuze genoeg. Je hebt ook merken bedjes die accessoires bij verkopen bijvoorbeeld: muziekdoosje, sterrenhemel of een meetlint om bij te houden hoe snel je kleintje groeit.

Commode

Ook onmisbaar op de kamer is een commode, dit is een kastje op 4 poten waarop je je baby kunt verschonen of aankleden. Omdat het een kastje is, is het super makkelijk om daar gelijk al je verschoon spullen en kleding van je baby in op te ruimen, dan heb je de spullen altijd bij de hand.

babyfoon

Wat ook heel handig is een babyfoon, zo kun je 24/7 contact houden met je baby ook al ben jij niet boven. Sommige merken babyfoons kunnen babyliedjes afspelen of hebben een speciaal ingebouwde nachtlampje die afgaat als je baby moet huilen. Een extra nieuwe functies van de babyfoon is dat sommige ook een videofoon hebben. Hierbij hoor je niet alleen het geluid maar zie je ook beelden.

babykleding

het leukste van de babykamer klaarmaken is natuurlijk de kleertjes van de baby. Er is superveel babykleding te vinden. Zo zijn er schattige jurkjes, broekjes, rokjes en rompertjes noem maar op, en alles staat jouw kleintje sowieso te cute! Maar naast de leuke outfits moeten er natuurlijk ook praktische dingen gekocht worden zoals sokken, mutsen en ondergoed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.