Met je baby naar de spa


baby in bad

Afgelopen vier jaar is de baby spa trend flink toegenomen in Nederland. Je baby kun je laten verwennen en ontspannen door floaten in het bubbelbadje en een massage. Een baby spa is de ontspanning voor mama en baby. 

Wist je dat het gaan naar een baby spa verschillende voordelen met zich meebrengt? Het zorgt er onder andere voor dat je baby heerlijk kalm is en goed kan slapen. Daarnaast is het goed voor de longen, omdat je baby fijn kan oefenen met het ademhalen. Ook versterkt het floaten in de baby spa de spieren en botten. 

Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar waar je uit kunt kiezen! Zo kan jouw baby heerlijk dobberen in een van de vele baden! 

Ontspannende baby

Een spa sessie is niet alleen ontspannen voor de baby, maar als moeder geef je ook de persoonlijke aandacht en heb je samen een quality time. 

Wanneer naar de baby spa?

Bij baby spa’s zit er een leeftijdslimiet vanwege de prikkels die baby’s ervaren en door de grootte van het badje. Per baby spa verschilt het maar er wordt geadviseerd veertien dagen vanaf de geboorte tot zes maanden.

Is mijn baby geschikt?

Naast de leeftijdslimiet is de baby spa vrijwel voor iedere baby geschikt. Is je baby ziek, last van hoge koorts of ontsteking(en) dan raden wij je aan om thuis te blijven. Als je baby last heeft van eczeem dan kan je het beste contact opnemen met de desbetreffende spa of de kinderarts.

Kan jij niet wachten om met je baby naar een spa te gaan? Tegenwoordig zijn er veel verschillende salons waar jij terecht kunt! Het maakt niet uit of je woont in Amsterdam, Maastricht of Groningen. Er is altijd wel een spa waar jij terecht kunt! Ben jij enthousiast geraakt en ga jij nu een boeking plaatsen? Wij wensen je alvast veel plezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.