Wat is beter een speentje of een duimpje?


Kindje met speen

Waarom hebben baby’s iets nodig om op te zuigen?

Baby’s hebben de eerste 5 maanden na hun geboorte een enorme zuigbehoefte. Dat is een proces waarbij de moedermelkproductie op gang komt. Daarnaast geeft een speentje een baby en veilig gevoel en rust, dat komt omdat het stofje endorfine wordt aangemaakt. endorfine is een natuurlijke pijnstiller en werkt dus troostend en ontspannend. Maar is een speentje of duimzuigen wel goed? 

Duim of speentje?

Het is beter om je dochtertje of zoontje een speentje te geven. Duimzuigen en een speentje hebben allebei een verslavend effect. In de eerste jaren van je baby is het normaal om een speentje te gebruiken of dat hij/zij zijn eigen duimpje gebruikt. Maar op een gegeven moment moeten ze van het speentje of duimzuigen af. Om die reden is het beter om een speentje te gebruiken, het gebruik van de duim kan uiteindelijk de kaakstand van het gebit veranderen zodra ze volwassen worden. Daarnaast is een speentje makkelijker af te leren dan op het zuigen van een duim. 

Wat voor speentjes zijn er?

Wil je mooie en lichtkleurige speentjes? kijk dan even op BIBS speentje. Deze speentjes zijn in verschillende maten verkrijgbaar en ook in verschillende kleuren, En ook nog eens gemaakt zijn van 100% natuurlijk rubber en vrij zijn van BPA en PVC. Wil je dat het speentje mooi bij de outfit past van je kleintje. Dan is dit iets voor jou! de kleuren van de speentjes vallen mooi te combineren.

Waar je ook leuke speentjes kan krijgen is op MAMbaby.com, hier heb je veel verschillende speentjes en maten voor een goede prijs! Je hebt hier ook tandvriendelijke speentjes. Is je zoontje of dochtertje soms bang in het donker? MAMbaby heeft ook speentjes die glow in the dark zijn!   

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.